B2B Handelsbetingelser

Følgende generelle Handelsbetingelser er gældende for B2B samhandel med Dige Designs. Handelsbetingelserne er gældende for alle tilbud og ordrer på standardprodukter.

 
AFTALEINDGÅELSE
Endelig aftale om køb anses først indgået, når Dige Designs har fremsendt en ordrebekræftelse herpå til kunden. Dige Designs fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle fejl og oplysninger i materiale udformet af tredjemand. Dette gælder enhver form for salgsmateriale, beskrivelser, brugervejledning, indhold på andre websites m.v.

 
ORDRE OG BEKRÆFTELSE
Dige Designs sender en ordrebekræftelse på e-mail. Kunden er forpligtet til at kontrollere den tilsendte ordreoversigt. Er der afvigelser eller ønskede tilføjelser skal der gives besked til Dige Designs inden for 24 timer, da ordren igangsættes omgående efter modtagelse af ordren.

 
PRISER
Katalogpriser er angivet i danske kroner. Alle priser er ekskl. moms og fragtomkostninger. Dige Designs forbeholder sig ret til løbende at lave prisjusteringer uden forudgående varsel.

 
LEVERINGSBETINGELSER
Levering sker i henhold til gældende Inco terms. Hvis ikke andet oplyses leveres ordren Ex Works. Når ordren afsendes fra Dige Designs fremsendes forsendelsesdetaljer med Track and Trace link i en mail. Fragtomkostninger til kunder i Danmark udgør 75,00 kr. for pakker med en vægt på 1-10 kg.

 
BETALINGSBETINGELSER
Betalingsbetingelserne er angivet på den endelige ordrebekræftelse. Fakturaer fremsendes digitalt pr. e-mail efter ordren er afsendt og kan betales via bank overførsel. Såfremt fakturabeløbet ikke betales til forfaldsdato, beregnes der 2% i rente per måned. Endvidere opkræves der 100 kr. i rykkergebyr. De solgte produkter forbliver Dige Designs ejendom indtil samtlige beløb vedrørende ordren er betalt.

 
LEVERINGSTID
Den estimerede leveringsdato er angivet på den endelige ordrebekræftelse.
Leveringstiden kan variere fra 1-2 uger.

 
INDPAKNING OG POS MATERIALER

Hvert smykke leveres inklusiv en gaveæske med Dige Designs logotryk uden beregning. Kunden modtager desuden et borddisplay med logotryk, brand beskrivelse og smykkebilleder uden beregning. Smykkedisplays kan tilkøbes efter ønske.


ANNULLERING OG ÆNDRING AF ORDRER
Kunden har efter afgivelse af ordre ikke ret til ændring heri eller annullering heraf. Såfremt Dige Designs på trods af ovenstående særskilt godkender en annullering eller ændring, er køber pligtig at betale de med annulleringen eller ændringen forbundne omkostninger.


RETURRET OG REKLAMATIONER
Kunden er forpligtet til at kontrollere varerne straks ved modtagelse. Hvis der viser sig mangler ved de leverede varer skal kunden informere Dige Designs senest 5 dage efter modtagelsen. Ved transportskadet leverance skal denne afvises eller modtages med forbehold ved at anmærke det på fragtbrevet. Transportskade er udvendige synlige skader på emballagen. Dige Designs kan efter egen vurdering enten rette fejlen, ombytte varen eller udstede en kreditnota.

Dige Designs forpligtelser i forbindelse med ovenstående betingelser er kun gældende, såfremt der reklameres inden 5 dage efter modtagelsen af de leverede varer. Dige Designs er ikke ansvarlig for skader og fejl, som er et resultat af forkert håndtering, transport, opbevaring samt alle andre forhold, forsaget af tredje part.

Varer kan udelukkende returneres til Dige Designs mod forudgående aftale. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og sørg for at pakken kan spores via et track- and trace-nummer.

 
KØBSGARANTI
Dige Designs erstatter varer behæftet med fabrikationsfejl uden beregning i op til 1 år efter den oprindelige købsdato. Garantien omfatter ikke erstatning eller refundering af mistede eller stjålne varer. Almindelig slitage, selvforskyldte skader, misbrug eller misfarvning er ikke dækket af garantien. Dige Designs tilbyder reparation af smykker med skader, som ikke er dækket af garantien mod en mindre betaling.

 
PERSONDATAPOLITIK
For at indgå en aftale med Dige Designs, skal følgende oplyses:

Virksomhedsnavn
Kontaktperson
Adresse
Postnr. og by
CVR nr.
Telefonnummer
E-mailadresse

Virksomhedsoplysningerne registreres hos Dige Designs og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, kundeoplysninger bliver ikke transmitteret og der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

 
FORBEHOLD 
Dige Designs tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer (herunder restordrer), svigtende leverancer fra leverandører, ændrede produktspecifikationer og force majeure. Dige Designs kan ikke holdes ansvarlig for indirekte driftstab samt tab af profit som resultat af Dige Designs produktansvar, forsinkelser samt manglende levering.

Sale

Unavailable

Sold Out